top of page

Afgestudeerd!

Bijgewerkt op: 27 jul. 2018

Op 22 mei heb ik met WAARDEN?! Het spel mijn master Design for Interaction aan de TU Delft afgerond met een 9,5.


Naar aanleiding van de Participatieverklaring heb ik met een Research through Design approach onderzocht in hoeverre de drie Nederlandse kernwaarden aan nieuwkomers kunnen worden overgedragen. Het antwoord op de vraag heeft geleid tot aanbevelingen waarmee ik beleidsmakers wil informeren over het beleid omtrent integratie. Om tot het antwoord en de aanbevelingen te komen, heb ik WAARDEN?! Het spel ontwikkeld dat een intercultureel dialoog over de drie Nederlandse kernwaarden stimuleert. Het spel is uitvoerig getest bij Participe Delft, de eerste organisatie die nu officieel in het bezit is van het spel. Een spelsessie voor gemeente Amsterdam staat ook op het programma.


Ik wil Christa Nieuwboer, PhD bedanken voor de inspirerende samenwerking en Annemiek van Boeijen en Wim Schermer voor hun begeleiding die me altijd heeft gemotiveerd verder te kijken.

Afstudeerteam: (v.l.n.r.) Christa Nieuwboer (opdrachtgever), Wim Schermer (mentor), Annemiek van Boeijen (chair) vlak voor de ondertekening van het diploma.

28 weergaven0 opmerkingen

Comments


Blijf op de hoogte

bottom of page